dutch | english          

HOME
PRODUCTEN
HELPDESK
SERVICES
NIEUWS
VERKOOPPUNTEN
LOG IN

Alle genoemde prijzen
zijn excl. BTW

Lockview aanwezig op de Taxi Expobeurs. Kijk op de nieuwspagina.

Kijk voor nieuws op de nieuwspagina

Lockview ook dit jaar op de Taxi expo beurs te houten.
klik hier
voor gratis toegangskaarten.
Welkom op de site van Lockview Europe. In samenwerking met een aantal fabrikanten, heeft Lockview diverse nieuwe producten voor de taxi/vervoersbranche ontwikkeld. Onder de naam LV 6200 en LV 6300 zijn bijvoorbeeld een tweetal taximeters met succes geďntroduceerd op de Nederlandse markt. Voort is in het vierde kwartaal van 2004 een volledig nieuw ontwikkelt Tracking & Tracing systeem, alsmede een Dispatch/plan systeem gelanceerd. Lockview wil als leverancier de taxiondernemer een totaalconcept bieden. Naast de taximeters kunt u bij Lockview terecht voor inbouw en service van aanvullende producten, zoals printers, dataterminals, tracking en tracing, smart of creditkaarttoepassingen en datacommunicatie.

Daklichten
Lockview heeft voor het totaalconcept nu ook daklichten in haar assortiment
Zo leveren wij daklichten in het geel met zwarte opdruk, maar ook volledige witte modellen, waar u uw eigen reclame op kwijt kunt. De daklichten van Lockview zijn verkrijgbaar vanaf € 119,00 excl. BTW. Voor verkooppunten klikt u hier.

Voor deze en andere produkten kunt u nu on-line een offerte aanvragen. klik hier.


Consoles
Ook voor de inbouw van uw taximeter zijn diverse ergonomische oplossingen verkrijgbaar. Zo kunt u d.m.v. consoles uw meter aldan niet plaatsen achter uw binnenspiegel of op het dashboard.
 

 

De LV-6200 Taximeter is de meest voordelige meter van Lockview. Uitbreidbaar met printer en/of creditcard reader. U koopt de meter al vanaf € 349,00 excl. BTW, keuringen en inbouw. Klik hier voor verkooppunten.

De LV-6300 Taximeter is de meest geavanceerde meter van Lockview. Uitgevoerd met een printer en de voorbereiding op een creditcard/klantenpas reader. De LV-6300 is al beschikbaar vanaf € 549,00 excl. BTW, keuringen en inbouw.  Klik hier voor verkooppunten.
Wilt u weten wat u betaald? Vraag dan nu On-line uw offerte aan

Nu leverbaar! Tracking&Tracing
Snelle en betrouwbare communicatie is essentieel voor uw taxibedrijf. Lockview is verheugd de introductie bekend te maken van:

- LV Easy Track Offline Tracking & Tracing met GPS
- LV Professional Track OnLine Tracking & Tracing met GPS/GPRS
- LV 8200 Dataterminal
Kijk voor meer informatie op onze produkten pagina

Tweedehands taximeter
Concurrenten van Lockview bieden nog wel eens tweedehands taximeters aan. Tja..... Om concurrerend te zijn met de LV taximeters is dat waarschijnlijk de enige manier. Wist u dat u de LV6200 of de LV6300 taximeters voor een bijna tweedehands prijsje kunt krijgen! Het voordeel is wel dat u er bij ons gelijk 2 jaar garantie bij krijgt.

Genoeg redenen dus om voor Lockview te kiezen. Bel voor een offerte of een afspraak met 038 455 40 80 of informeer bij een van onze verkooppunten.

 

Quick Links

Vraag nu On-line uw offerte aan. klik hier

Klomp Opleidingen uit Almere biedt uniek combinatie voordeel. klik hier


Aanmelden nieuwsbrief
Email:
ja nee Lockview Europe BV© | lockview® and LV® are registered trademarks of Lockview Europe BV | Prijzen excl. BTW